fbpx

Megjelent az Az ingatlanértékesítés pszichológiája e-book, amiből te is megtudhatod, hogyan értékesíts minden szempontból sikeresen

Ha rendszeres olvasóm vagy, akkor bizonyára emlékszel rá, hogy nemrégiben tettem egy ígéretet. Az ígéret arra vonatkozott, hogy hamarosan e-book formájában megosztom azt a tudást és ismeretanyagot, amelyet hosszú évek alatt tettem a magamévá, illetve szintetizáltam egy saját módszerré, amelynek az alkalmazásával sikeresen dolgozom, mint ingatlanértékesítő.

Amikor valaki ígéretet tesz, az különösen fontos lehet mások szemében, mert ez alapján alakul ki a bizalom irántuk. Ebben az összefüggésben, mint ingatlanközvetítő, számomra a legnagyobb érték, amit egy ügyfél adhat, éppen ez a bizalom. Ezért, ha én, mint ingatlanközvetítő, ígéretet teszek, mindig gondoskodom arról, hogy azt maradéktalanul betartsam.

Mivel ebben a bejegyzésben megígértem, hogy jön az e-book, ebben a mostaniban örömmel jelentem be, hogy Az ingatlanértékesítés pszichológiája című e-book megérkezett

ingatlanértékesítés pszichológiája ebook

Kinek lehet hasznos ez az e-book?

Az ingatlanértékesítés pszichológiája címet viselő e-bookom hasznos és érdekes lehet számodra abban az esetben, ha ingatlanközvetítőként tevékenykedsz, ha még csak tervezed, hogy ezzel szeretnél foglalkozni, ha a saját lakásodat szeretnéd eladni, vagy ha egyszerűen csak érdekel a sikeres értékesítés pszichológiai háttere.

Ha már próbálkoztál ingatlaneladással, és megtapasztaltad, hogy az, hogy végül aláírnak-e a felek adásvételi szerződést nem csupán azon múlik, hogy pénzügyi és egyéb objektív szempontok alapján jó döntés-e megkötni az üzletet, de még nem érted pontosan, hogy mi az a hiányzó összetevő, ami a sikerhez szükséges, akkor ez a te könyved lesz. Pláne akkor, ha neked is fontos az, hogy ne csak te, az eladó, hanem a vevő is győztesnek érezhesse magát az üzlet megkötésének pillanatában – és persze azt követően is.

Nincs titok! Tudás van, és hatékony módszerek.

Gyakran kérdezik tőlem, hogy mi a titkom. Sajnos el kell keserítsek mindenkit, aki azt várja, hogy a pontos és mindenkor alkalmazható sikerrecept a birtokomban van. Amit én tudok, azt mind beleírtam az e-bookba. A titok vagy a titkos hozzávaló, ha úgy tetszik, a folyamatos tanulásban rejlik.

Abban, hogy mindig nyitottan álljunk hozzá az új trendekhez, hogy igényünk és szorgalmunk legyen ahhoz, hogy még inkább elmélyedjünk abban, amiben sikeressé szeretnénk válni. Én az ingatlanértékesítéshez tudok segítséget adni, de a belső motiváció és elhivatottság, ami a valódi sikerhez kell, annak belőled kell fakadnia.

A szakmai ismereteimet én is hosszú évek alatt sajátítottam el, sőt ez tulajdonképpen most is folyamatban van. Nonstop tanulási folyamat ez, hiszen a jogi szabályozások, az igénybe vehető állami támogatások rendszere, és a kedvezményes hitellehetőségek folyamatosan változnak, amelyekkel képben kell lennie mindenkinek, aki hivatásszerűen akar foglalkozni az ingatlanok érétkesítésével. Amit ehhez pluszban hozzátettem az évek során, az az olyan eladási technikák kidolgozása, amelyekben ezeket az egzakt ismeretek sikerrel ötvözhetőek a pszichológia és a marketing módszereivel.

 

Mit kapsz a könyvtől?

Olyan értékes tudásanyagot állítottam össze Az ingatlanértékesítés pszichológiája e-book-ban, amelynek segítségével megtalálhatod a megfelelő vevőt arra az ingatlanra, amit eladni készülsz. A marketing módszereid nem fognak többé az árcsökkentés módszerére szorítkozni. Sőt! Nem is lesz szükséged arra, hogy engedj az ingatlan árából. Az én módszeremmel ugyanis pontosan azokat az érdeklődőket fogod megtalálni, akik épp olyan lakást keresnek, amilyet te kínálsz, és hajlandóak megfizetni azt az árat, amennyiért kínálod. Vagy akár többet, csak hogy az övék legyen.

Az e-book elolvasása után tudni fogod, hogy az ingatlanpiac mélységeinek és rejtett dinamikáinak megértése sokkal több, mint csupán az árak és statisztikák összehasonlítása. Az ingatlanértékesítés pszichológiája című könyvben arra fókuszáltam, hogy az ingatlanügyletek mögött meghúzódó pszichológiai és érzelmi folyamatokat feltárjam és érthetően leírjam. Az volt a célom, hogy annak, aki elolvassa, olyan stratégiákat és az ingatlanpiaci folyamatok megértésének lehetőségét adjam a kezébe, amelyek nagy mértékben befolyásolhatják egy ingatlan sikeres értékesítését vagy megvásárlását.

 

Az érzelmek és a racionalitás mezsgyéjén

Az e-book elolvasása után tökéletesen érteni fogod, hogy az érzelmi vonatkozásoknak és az emberi kapcsolatoknak kiemelkedő jelentősége van az ingatlanpiaci tranzakciók során. Az érzelemvezérelt értékesítési stratégiák elemzése során nem csupán azt mutatom be, hogy az érzelmek miként befolyásolják az ingatlanvásárlási döntéseket, hanem azt is, hogy hogyan alakíthatunk ki olyan kötődéseket, amelyek elősegítik az ingatlanok gyorsabb és sikeres értékesítését.

A könyvben hangsúlyozom azt is, hogy az ingatlanpiaci ügyletek során elengedhetetlen a vevők bizalmának felépítése és fenntartása. A bizalom kérdése ugyanis az, amely döntő lehet abban, hogy egy ingatlan sikeresen eladható vagy megvásárolható legyen.

Meg fogod érteni a könyvből azt is, hogy a döntések nem csupán racionális alapokon nyugszanak. Az e-könyv bemutatja, hogy az érzelmi és a racionális tényezők milyen módon hatnak az ingatlanpiaci tranzakciókra, és azt is elárulom, hogy miképpen lehet ezeket a tényezőket kezelni és használni a sikeres értékesítés érdekében.

Az ingatlanértékesítés pszichológiája e-book

Az online siker előrevetíti a sikeres eladást

A könyvben kitérek arra is, hogy milyen hatalmas jelentősége van az ingatlanértékesítésben az online megjelenésnek. Az ezen a területen való kitűnés a tömegből ugyanis, kulcsszerepet játszik az ingatlanpiaci sikerben.

Nem, nem szükséges profi honlapszerkesztőnek, vagy IT-snak lenned, de meg kell értened, hogy a sikerhez nem elég az, ha tökéletes árut dobsz a piacra, ha érted a vevőid lelkületét és ismered a célravezető tárgyalási technikákat. Az is elengedhetetlen, hogy látható, sőt jól látható legyen a piacon, amit kínálsz. Ennek érdekében ezzel a témával is részletesen foglalkozom a könyvben.

Nyiss ajtót a tudásnak, aztán a leendő vevődnek!

A jó hír az, hogy ezt a komplex ismeretanyagot, akár már most rögtön birtokba is veheted, hiszen az e-book online elérhető, akár most azonnal meg is szerezheted. Kattints ide Az ingatlanértékesítés pszichológiája című e-bookért, amelyek minden egyes oldala izgalmas és érdekes tudásanyagot tartalmaz. Ebből az anyagból akkor is profitálhatsz, ha nem ingatlanértékesítő vagy, hanem a saját lakásod vagy házad szeretnéd eladni a közeljövőben. Merülj el te is az ingatlanértékesítés olyan aspektusaiban, amelyeket ha megértesz, és jól alkalmazol, garantáltan sikeres leszel, ha eladni akarsz, ha pedig venni, akkor olyan ingatlant tudsz majd választani, amely valóban neked való.

Én azért dolgozom, hogy egy szerződés aláírása után mindkét fél győztesnek érezhesse magát. Ezt a tudást kínálom most neked is. Rajtad áll, hogy élsz-e a lehetőséggel és kihozod-e a maximumot magadból, és az előtted álló ingatlaneladásból vagy vásárlásból. Találd meg azt, ami igazán neked való, vagy találd meg, azt, akinek pont az az ingatlan való, amit szeretnél eladni. Nem az emberek manipulálására tanítalak, hanem arra, hogy olyanokkal tudj kapcsolódni, akikkel win-win szituációba kerülhettek egy ingatlan értékesítése kapcsán.

Ha tetszett a cikk és hasznosnak találtad a benne leírtakat, oszd meg másokkal is, te pedig kövess Facebookon  YouTube-on, TikTokon, és Instagramon is, mert ott is rendszeresen teszek közzé ingatlanokkal kapcsolatos ismeretterjesztő tartalmakat, és érdekes sztorikat az ingatlanközvetítés világából! Ha pedig szeretnéd sikeresen értékesíteni a saját, vagy más ingatlanját, és úgy érzed jól jöhet ehhez némi segítség, kattints ide, és töltsd le Az ingatlanértékesítés pszichológiája című e-bookot!

Inkább időt spórolnál, és másra bíznád az eladást? Szeretnéd, hogy segítsek lakáscéljaid elérésében, kiadnád, vagy meglévő ingatlanod adnád el Győrben és környékén ahhoz, hogy másikat vásárolhass? Keress bizalommal telefonon, vagy e-mailben! Szívesen segítek! Telefon: +36309059273 (hétfő-péntek 9-18h) Mail: info@tothrita.hu