fbpx

Itt van minden, ami ahhoz kell, hogy eladd a lakásod

Adom a tudásom

Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám, hogy a több mint húsz éves ingatlanértékesítői tapasztalatom esszenciáját neked adom, teljesen ingyen? Az biztos, hogy a pályám kezdetekor én nagyon örültem volna egy hasonló ismeretanyagnak.

Nem baj, ha nem szakmaként foglalkozol ingatlanértékesítéssel – bár megkockáztatom, hogy ebben az esetben is találhatsz érdekes, akár új ismereteket is ebben az e-bookban, amit most ajánlok neked. Ez a kiadvány azonban elsősorban azoknak szól, akik a saját ingatlanjukat szeretnék értékesíteni, közvetítő segítsége nélkül. A jó hír, hogy mindezt most sikerrel meg is teheted, ha megfogadod azokat a tanácsokat, amelyekkel ebben a könyvben ellátlak.

ingyen

Miért született ez a könyv?

Az alkotásra elsősorban az motivált, hogy ingatlanértékesítő lévén nagyon szeretek segíteni az embereknek. A mindennapokban sem teszek mást, minthogy az ingatlaneladás sikere érdekében, szakmai tudásom, ember-, és tárgyalástechnikai ismereteim maximumát bevetve azon dolgozom, hogy az ügyfeleim mielőbb megtalálják vagy el tudják adni az ingatlanjaikat.

Az ingatlant eladni kívánó ügyfeleim nagy része vagy azért bíz meg engem az értékesítéssel, mert nincs ideje foglalkozni ezzel vagy azért, mert nincs megfelelő tudása ahhoz, hogy foglalkozzon ezzel, vagy se ideje, se megfelelő ismerete nincsenek ahhoz, hogy sikerrel értékesíthesse az ingatlanát.

Van azonban egy olyan réteg, aki szeretné saját maga értékesíteni a lakását, ideje is van rá, hogy szöszmötöljön a hirdetésekkel, a fotózással, fogadja a telefonokat, és megmutassa a lakását az érdeklődőknek. Sajnos azonban még mindig sokan hiszik azt, hogy a lakáseladás annyi, mint egy használt biciklit feldobni a Marketplace-re. Lefotózom, leírom a tulajdonságait, meg az árát, aztán jön a vevő, fizet, és viszi. Az ingatlaneladás azonban jóval bonyolultabb folyamat ennél, nem is véletlen, hogy az ingatlan adásvétel kizárólag ügyvéd közreműködésével történhet.

Van egy olyan lakást eladni kívánó réteg is, akik már értik és megtapasztalták, hogy a lakáseladás nem olyan, mint almát árulni a piacon. Keresik is az információkat és a tudásanyagot, hogy mi az, amin változtatniuk kellene ahhoz, hogy sikeresebbek legyenek, de nem lelik sehol. Nos, elsősorban nekik született ez a kiadvány.

 

Csak az idődet kell befektetned a sikerért

A fejlődés, tanulás iránti vágy és igyekezet mindenképpen becsülendő minden életkorban, ám a legtöbb esetben a tudást nem adják ingyen. Én viszont úgy gondolom, ha már megfogalmazódott benned, hogy magad adod el az ingatlanod, és kitartasz emellett az elképzelésed mellett, akkor legalább abban hadd segítsek, hogy jól csináld. Legyen sikerélményed! Szóval most teljesen díjmentesen lehet a tiéd az az e-book, amiben minden tudásom esszenciáját igyekeztem összefoglalni közérthető módon úgy, hogy könnyen tudd alkalmazni is a gyakorlatban a benne leírtakat.

Itt van tehát az alkalom, hogy te is felfedezd az ingatlanértékesítés művészetét, hiszen kapsz egy teljes útmutatót az ingatlaneladáshoz. Nyilván minden nem fért bele ebbe a harminckilenc oldalba, de ahhoz tökéletes alap lesz, hogy el tudd adni a lakásod, és hatékonyan hirdesd azoknak, akiket érdekelhet. Még az is lehet, hogy ennek nyomán kapsz kedvet ahhoz, hogy ingatlanértékesítő legyél. Tudod, én ennek csak örülnék. Igaz ugyan, hogy Győrben és a környékén rengeteg ingatlanos dolgozik, de az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy köztük is sokan vannak, akik a piaci kofa szintjén művelik ezt a tevékenységet. Nem is véletlen, hogy nagy a fluktuáció ezen a területen, mert aki nem ért hozzá igazán, annak legfeljebb olykor szerencséje lehet, de rendszeres és kiszámítható bevétele nem. Egy szó, mint száz, nagyon ráférne az értékesítő szakmára egy minőségi változás, és több marketingismeret, valamint jogszabályi tudás.

e-book

Miért érdemes letöltened ezt a könyvet?

Ha valaha is gondolkodtál az ingatlanod eladásán, esetleg éppen most aktuális, akkor ez a könyv neked szól. Ennek segítségével ingyenesen juthatsz egy olyan tartalomgyűjteményhez, amelyből nem csak elméleti tudást szerezhetsz, hanem működő gyakorlati tippeket is, az ingatlanértékesítés minden lépéséhez, amelyeket a saját otthonod értékesítéséhez ugyanúgy sikerrel használhatsz, mint egy szakmai karrier felépítéséhez az ingatlanértékesítésben.

Megismerheted belőle azokat a kulcsfontosságú tényezőket, amelyek meghatározzák az ingatlan értékét és a sikeres értékesítés folyamatát. Megtanulhatod azt is, melyek a leggyakoribb hibák, és persze azt is, hogy miképp kerülheted el ezeket. Ha megfogadod és alkalmazod a benne leírtakat, felkészült lehetsz minden kihívásra, amely az értékesítési folyamat során felmerülhet.

Ez az e-könyv átfogó, teljes körű útmutatót nyújt az ingatlanértékesítés minden szakaszához, kezdve az előkészületektől, a piackutatáson át, egészen a szerződéskötésig és a lezárásig. Minden lépéshez részletes tippeket és ellenőrző listát kapsz, hogy biztos lehess abban, mindent tökéletesen csinálsz az eladás során. Ez a tartalom busás hasznot hoz majd neked, hiszen anyagi szempontból nézve nulla befektetéssel juthatsz egy olyan tudáshoz, amely szemmel jól látható összeget tesz majd a zsebedbe az értékesítési folyamat végén.

e-book

Olvasd-e, ha nem akarsz ingatlant eladni?

Még akkor is érdemes letölteni és elolvasni az e-könyvet, ha éppen nem tervezel ingatlant eladni. A benne található tudás és tippek széles körben hasznosak lehetnek az ingatlanpiaccal kapcsolatos bármilyen tevékenység során.

Ha például befektetni készülsz az ingatlanpiacon, fontos megértened az értékesítés folyamatát és a piaci trendeket. Az e-bookban összefoglalt ismeretek segítenek jobban megérteni azt, hogy mi alapján határozzák meg az ingatlanok értékét, és hogyan dolgozzák ki az értékesítési folyamatot. Ez mind olyan információ, amely segíthet neked a befektetési döntések meghozásában.

Az ingatlanpiac egy komplex terület, és sokan érdeklődnek a szakma iránt.  Ha csak egyszerűen érdeklődsz az ingatlanszakma iránt, akkor ennek a könyvnek a segítségével bepillanthatsz az ingatlanpiac működésébe, az értékesítési folyamatba és az üzleti tranzakciókba. Ez a tudásanyag akkor is hasznos lehet számodra, ha még csak tervezed azt, hogy beleveted magad az ingatlanszakmába. Amennyiben úgy gondolod, a későbbiekben ingatlanközvetítőként szeretnél dolgozni, létfontosságú lesz számodra, hogy ismerd az ingatlanértékesítés folyamatát és a legjobb gyakorlatokat. Ez a könyv segíthet számodra felkészülni az ingatlanközvetítői szerepre, fejleszteni a szakmai kompetenciáidat, illetve azt is könnyebben eldöntheted, miután elolvastad, hogy tényleg neked való-e ez a szakma.

Ne hagyd ki ezt az ingyenes lehetőséget arra, hogy elsajátítsd az ingatlanértékesítés művészetét! Kerüld el a leggyakoribb hibákat, amelyeket azok, akik ezt nem teszik, biztosan elkövetnek! Szerezz versenyelőnyt, és járj egy lépéssel előrébb, mint a konkurenciád vagy egy kevésbé képzett ingatlanos!

 

Töltsd le most, és tedd meg az első lépést a sikeres ingatlaneladás útján!

Ha tetszett a cikk és hasznosnak találtad a benne leírtakat, oszd meg másokkal is, te pedig kövess Facebookon, YouTube-onTikTokon, és Instagramon is, mert ott is rendszeresen teszek közzé ingatlanokkal kapcsolatos ismeretterjesztő tartalmakat és érdekes sztorikat az ingatlanközvetítés világából! Ha pedig szeretnéd sikeresen értékesíteni a saját ingatlanodat és úgy érzed, jól jöhet ehhez némi segítség, vagy szívesen bővítenéd az ingyenes e-bookból megszerzett tudásod, kattints ide, és töltsd le Az ingatlanértékesítés pszichológiája című e-bookot!

Inkább időt spórolnál, és másra bíznád az eladást? Szeretnéd, hogy segítsek lakáscéljaid elérésében, kiadnád vagy eladnád meglévő ingatlanod Győrben és környékén ahhoz, hogy másikat vásárolhass? Keress bizalommal telefonon, vagy e-mailben! Szívesen segítek! Eddigi ingatlanértékesítői tevékenységemet és eredményeimet bemutató videómat itt tudod megnézni. Telefon: +36309059273 (hétfő-péntek 9-18h) Mail: info@tothrita.hu