PRÉMIUM INGATLANKÖZVETÍTÉS

Innovatív módszerekkel adom el az ingatlanodat.
Promóciós honlapot készítek az otthonodról
virtuális bejárással, 3D-s alaprajzzal, kreatív szöveges leírással.

MIT NYÚJTOK SZÁMODRA?

Ahogy én látom, világunkat a kreatív ötletek viszik előrébb. Múltamból adódóan képes vagyok észrevenni a leginkább beszédes jeleket az eladásra kínált ingatlanodnál. Odafigyelek a részletekre, elemzem az értékesítési lehetőségeket. Rávilágítok a megoldásra és célzott marketing eszközöket alkalmazok.

ÜGYFELEIM MONDTÁK

 

“A feleségemmel vártuk a gyermekünk  megszületését. Először saját magunk hirdettük meg a garzon lakásunkat eladásra. Rengeteg telefonhívást kaptunk, de sajnos csak ingatlanközvetítőktől. Ekkor ajánlották nekünk Ritát, akinek a módszerei azért voltak előnyösek számunkra, mert magasabb áron tudtuk eladni az ingatlanunkat, mint amire számítottunk.”

Vámosi Zoltán

alkatrész értékesítő

“Eleinte nem hittem benne, aztán a gyakorlatban igazolódott az, hogy nem lett átjáróház az eladó sorba került ingatlanom. A virtuális bejárásnak köszönhetően valóban csak azok jöttek el megnézni a lakásomat, akik előtte már megnézték 3D-ben, és látták a falon lévő repedéseket. Így nem érte őket meglepetés a helyszínen.”

Horváth Natália

logisztikai koordinátor

“Kollégáimmal ebédidőben versenyt űztünk abból, hogy melyik ingatlanközvetítő iroda lehet a leghatékonyabb. Néhányan a nagy franchise cégekre esküdtek, mások a kisebb irodákra. Végül a szomszédom ajánlotta nekünk Ritát, aki minden képzeletünket felülmúlta. YouTube videóit elnézve, nem volt több kérdés számunkra. Három hét alatt adta el a házunkat a speciális értékesítéseit alkalmazva. Csak ajánlani tudjuk őt mindenkinek!”

Zalavári Bálint

boltvezető-helyettes

MILYEN MÓDSZEREKKEL ADOM EL AZ INGATLANODAT?

 

3 dimenziós alaprajz

 

Ez alapján az érdeklődők láthatják az ingatlanod belső tereit, az ajtókat és az ablakokat. A beltéri elrendezés sokat nyomhat a latba a döntés meghozatalakor.

l

Saját honlap az ingatlanodnak

 

Ezzel a módszerrel  mutatom be az ingatlanodat, mely teljesen egyedülálló az ingatlanpiacon. Klikkelj, és nézd meg a saját honlappal rendelkező ingatlanokat!

Győr-Belvárosban prémium téglalakás eladó

Győr-Szigetben nappali + 3 szobás téglalakás eladó

Virtuális bejárás

 

Ezáltal körbejárhatja a vevőd a lakásodat úgy, hogy nem kell kimozdulnia otthonról és nem lesz átjáró ház az ingatlanod. Példa a virtuális bejárásra:

Eladó lakás Győr-Belváros

3 dimenziós látványterv

 

Szemléltetem az üres vagy felújítandó, átalakítandó ingatlanod jövőbeni képét. Akár bútorokkal berendezve mutatom meg a leendő otthont az érdeklődők számára.

Értékbecslés

 

Elkészítésével segítek a reális piaci ár meghatározásában. Részletek: Tóth Rita.hu -> értékbecslés

Home Staging tanácsadás

 

Állok rendelkezésedre ahhoz, hogy gyorsabban és magasabb áron legyen eladható a lakásod. Megmutatom neked az ingatlan felkészítésének fogásait.

KILÓGOK SORBÓL, ELTÉREK A TÖBBI INGATLANOSTÓL

ISMERD MEG A PRÉMIUM INGATLANÉRTÉKESÍTÉST!

MIT NYERSZ VELE, HA A LEGÉRTÉKESEBB VAGYONTÁRGYADAT INNOVATÍV SZAKEMBERRE BÍZOD?

Mese az 5 pizzáról. Hallottad már?

 

Képzeld el a következő esetet! Egyszerre rendelsz pizzát öt helyről, de mindenhol közlöd, hogy csak annak fogsz fizetni a végén, aki a leggyorsabban szállítja ki. Mit gondolsz, igyekeznének a pizzériák? Az időt, energiát és költséget beletennék, de lehet, hogy semmit nem keresnének vele. Így már nem is törekednének a győzelemre, csak kényszeredetten dolgoznának vele.

 

MI SZÜKSÉGES AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSÜNKHÖZ?

 

Igény a minőségre

 

Garantáltan jól tudunk együttműködni, ha fontos számodra a minőségi ingatlanbemutatás, és szeretnéd, hogy kiemelkedjen a lakásod a sablonos és unalmas hirdetések közül.

Bizalom és együttműködés

 

Egy ingatlan adásvétel mindig bizalmi alapokra épül. Akárcsak a kettőnk közötti együttműködés, mely egyúttal elkötelezettséggel is társul. Az élményalapú vevővonzáshoz te is kellesz.

Ár-érték arány

 

A pénzedért cserébe kreatív, 21. századi szolgáltatást kapsz. A gyors eredményeket büszkén mesélheted az ismerőseidnek, és előbb költözhetsz az új ingatlanodba.

PRÉMIUM MEGJELENTÉSSEL MUTATOM BE AZ INGATLANODAT

 

SZERETNÉD, HA IGÉNYES VEVŐD LENNE?

3D ALAPRAJZ

térbeli bemutatás ajtókkal, ablakokkal

PROMÓCIÓS HONLAP AZ INGATLANODNAK

az ingatlan egyedi, hatékony tálalása

VIRTUÁLIS INGATLAN BEJÁRÁS

speciális kamerával készült felvétel az ingatlanról

3D LÁTVÁNYTERV

üres vagy épülő félben lévő ingatlanoknál ideális eszköz a szemléltetésre

ÉRTÉKBECSLÉS

a kínálati árakhoz való hasonlítás helyett reális eladási árat tartalmaz

HOME STAGING

az ingatlan “színpadra állítása”, felkészítése eladás előtt

Nézd meg a videót a munkavégzésemről!

 

ÉRDEKEL A PRÉMIUM INGATLANÉRTÉKESÍTÉSI MÓDSZER

Szeretnék bővebb információkat

+36 30 905 9273

9 + 1 =

“A lelkesedés általában automatikusan jön, amikor valaki megtalálja a hozzá leginkább illő munkát, s azt teszi, amit legjobban szeret.”

(Napoleon Hill)

LÉPJ KAPCSOLATBA VELEM!

Tóth Rita

Győr

jelenleg virtuális irodából dolgozom

telefonon, Viberen, mail-ben és Facebook-on keresztül érsz el

PRÉMIUM INGATLANÉRTÉKESÍTÉS

 

az igényes vevők bevonzásához

GYŐRBEN ÉS KÖRNYÉKÉN