fbpx

Hogyan kerüld el az ingatlanértékesítés leggyakoribb hibáit?

39 oldalas ingyenes e-book ingatlaneladás előtt álló tulajdonosoknak

e-book

39 oldalas gyakorlati útmutató

Z

12 db ellenőrző lista

Az ingatlanértékesítés művészete

Hogyan kerüld el a csapdákat?

„A leggyakoribb hibák az ingatlan eladásakor” e-book az ingatlanod valós piaci értékének megállapításától kezdve a hatékony hirdetési stratégiákig, lépésről lépésre vezet végig téged, Kedves Olvasó az ingatlanod értékesítésének rejtelmein, felfegyverkezve az eladás sikeres megvalósításához szükséges minden esszenciális tudással.

Fedezd fel az ingatlanpiac mélységeit és a sikeres ingatlanértékesítés gyakorlati fogásait! Kerüld el azokat a csapdákat, amelyek hosszabb értékesítési időt vagy alacsonyabb eladási árat eredményezhetnek! Tedd mindezt egy tapasztalt szakértő átfogó útmutatásával!

Hogyan javítható az ingatlanértékesítés folyamata anélkül, hogy profi értékesítő lennél?

Lépésről lépésre gyakorlati útmutató praktikus tippekkel

tothrita.hu

Nem megfelelő piackutatás

Hogyan végezz hatékony piackutatást? Eszközök és források az adatgyűjtéshez.

tothrita.hu

Az ingatlan túlárazása

A reális árazás jelentősége. Módszerek az ingatlan értékének meghatározására.

tothrita.hu

Elhanyagolt előkészítés és bemutatás

Ellenőrző lista az ingatlan eladásra való felkészítéséhez. Tippek a vonzó ingatlanbemutatáshoz.

tothrita.hu

Rosszul megírt hirdetések

Elemek egy hatékony hirdetéshez. Fotózás és leírások, amelyek eladják az ingatlant.

tothrita.hu

Elutasító magatartás a vételi ajánlattal szemben

A vételi ajánlat kezelése és tárgyalási technikák. Nyitottság és rugalmasság az ajánlatokban.

tothrita.hu

Jogi és pénzügyi részletek figyelmen kívül hagyása

Jogi és pénzügyi megfontolások. Szakértői segítség és tanácsadás igénybevétele.

12 db ellenőrző lista

Kerüld el az ingatlanértékesítés buktatóit a „12 Ellenőrző lista az ingatlanértékesítés valamennyi szakaszához” segítségével!

Ezzel az átfogó útmutatóval garantáltan növelheted ingatlanod piaci értékét és sikeres értékesítési folyamatot indíthatsz útjára.

A 12 ellenőrző lista valódi értékesítési tervvé varázsolja tudásodat, megkönnyítve a döntési folyamatokat és növelve a vevők bizalmát az ingatlanod iránt.

A szerzőről

Prémium módszerek ingatlanértékesítője

„A hagyományos módszereken túlmutató értékesítési eszközeimmel az eladásra kínált ingatlan nem csak egy lesz a sok közül.”

Értéknövelő webolalak készítője

„A gyorsabban és magasabb áron történő ingatlanértékesítés szolgáltatásom azoknak a tulajdonosoknak szól, akik nem csupán eladni, hanem értéket teremteni is szeretnének.”

"Rita vagyok, s ezzel az e-bookkal az a célom, hogy könnyebbé tegyem számodra az ingatlanod eladását még akkor is, ha nem adsz el naponta ingatlant."

Tóth Rita

Tartalomjegyzék

A tökéletes hirdetéstől a lezárásig

Ismerd meg azokat a kreatív marketingfogásokat és eladási stratégiákat, amelyek garantálják, hogy a te ingatlanod kitűnjön a versenyben és a vevők szívét is megdobogtassa.

Értékesítési stratégiák és profi taktikák

Lépj be az ingatlanpiac kulisszái mögé, és ismerd meg azokat a stratégiákat, melyekkel meggyorsíthatod az eladásod folyamatát és maximalizálhatod a profitodat!

tothrita.hu

Kérd el a 149 tételből álló Ellenőrző listát és pipáld ki az összeset ingatlaneladás előtt!

"Összeszedett, infomatív e-book. Laikusok számára is érthető. Számomra annyira hasznos, hogy én pénzt is adnék érte. A végén az ellenőrző lista külön pirospont."

Moldván Ferenc
Videószerkesztő

"Még egykori ingatlanközvetítőként is újat tanultam ebből az e-bookból. Frissítette a tudásomat és innovatív ötleteket adott az eladásra kínált ingatlanom hirdetéséhez. Ez az útmutató minden eladónak aranyat érhet."

Krajcsó András
Ügyvezető igazgató

"Meglepően hasznos volt a hibák kerüléséhez adott tanácsok listája, amitől sokkal magabiztosabbnak érzem magam az egész folyamatban. Mindenkinek ajánlom, aki értékesíteni szeretné az ingatlanát, hiszen minden fontos aspektusra kiterjedően kapunk használható tanácsokat."

Novák Marianna
Logisztikus

"Az e-book praktikus tanácsainak köszönhetően rövid időn belül sikerült eladnom az örökölt ingatlanomat. A hirdetési és tárgyalási tippek különösen hasznosak voltak, mivel nincs nagy rutinom az ingatlaneladásban."

Szakács Botond
Mérnök

"Sokszor éreztem úgy, hogy ismerem, hallottam már a leírtakat, de így egyben, rendszerezve még nem olvastam. Tökéletesen van összerakva! Én nem tudnám így összeszedni."

Varga László
Energetikai tanúsító

tothrita.hu

Hová küldhetem az e-book-ot?

A gombra kattintva elfogadod az Általános szerződési feltételeket és az Adatvédelmi tájékoztatót.

Minden jog fenntartva 2024 |Az oldalt készítette: Tóth Rita| tothrita.hu | info@tothrita.hu | Általános szerződési feltételek | Adatvédelmi tájékoztató