fbpx
web2sales

Értékesítési weboldal készítése

Tudatos ingatlantulajdonosoknak

web2sales
web2sales

Gondoltál már arra, hogy prémium módon mutasd be az eladásra szánt ingatlanodat, még akkor is, ha nem vagy profi értékesítő?

web2sales

Probléma

Hogyan emeld ki az ingatlanodat a többi közül?

Az ingatlanod magas színvonalú bemutatásával ragadod meg az érdeklődők figyelmét. Ennek köszönhetően akár magasabb árat is hajlandó lesz fizetni a vevőd.

Legfőbb vágyad, hogy kiemelkedjen az eladásra szánt ingatlanod bemutatása az összes többi közül. Célod a gyors ingatlaneladás.

 

A maga valóságában mutatod be az ingatlanodat, így nem éri csalódás az érdeklődőt a helyszínen.

 

a módszer

Ingatlanbemutatás értékesítési weboldallal

web2sales

Miért működik jól? Látványos, idő spórolsz vele, átlagon felüli színvonalú, megtérül, kényelmes és szakszerű.

 

Az otthonod értékesítése nem pusztán üzleti tranzakció, hanem egy életre szóló élmény. Mély nyomot hagy mind a vevőben, mind pedig benned.

 

100% élmény

Profi ingatlanbemutatás valódi élményteremtéssel.

Vevőt megszólító

A vevőhöz szóló szövegezés potenciális megtekintéseket eredményez rövid időn belül.

Átjáróház mentes

Nem lesz átjáróház az otthonod, mivel csak a komoly érdeklődők nézik meg személyesen.

Döntésre ösztönző

Az érdeklődők minden információt megkapnak azonnal, ezért könnyebben tudnak döntést hozni.

web2sales

referencia

Prémium ingatlanbemutatás

Nézd meg, milyen formában tudod bemutatni az eladásra szánt ingatlanodat!

Kattints a Megnézem” gombra és láthatod a magas színvonalú ingatlanbemutatást!

Hogyan működik az értékesítési weboldal készítési folyamat?

Az ingatlanértékesítési weboldal készítésének folyamata általában az alábbi lépéseket tartalmazza:

 

 1. Konzultáció és tervezés: ebben a szakaszban megküldöd részünkre az ingatlanra vonatkozó adatokat, információkat.
 2. Tartalom előkészítése: a weboldal tartalma kulcsfontosságú szerepet játszik az értékesítési folyamatban, ezért a tartalom előkészítése nagyon fontos lépés. Az általad biztosított adatok alapján készül el a weboldal értékesítési szövege, melyet mi írunk. A fényképeket és a virtuális bejárást egy profi szakember fogja készíteni, akit mi küldünk az ingatlanodhoz. Az ő díját tartalmazza a szolgáltatási csomagunk. Neked nem kell fizetni a profi fényképésznek a helyszínen.
 3. Weboldal publikálása: végül, amikor az ingatlanértékesítési weboldal elkészült, s minden teszt sikeres volt, a weboldalt publikáljuk a web2sales.eu aldomainjaként és az interneten elérhetővé válik.
 4. Link kiküldése: az elkészült ingatlanértékesítési weboldal linkjét elküldjük neked mail-ben. Ezt a linket tudod használni a marketingstratégiád során. Feltöltheted az ingatlanhirdetési portálokra, a közösségi média felületeire, ingatlanos csoportokba, illetve kiküldheted az ingatlan iránt érdeklődő potenciális jelentkezőknek.
Milyen tartalmakat kell biztosítanom az értékesítési weboldal elkészítéséhez?

A fényképeket, az alaprajzot és a virtuális bejárást egy profi szakember fogja elkészíteni, akit mi küldünk ki az ingatlanodhoz. Tehát nincs szükség rá, hogy te készíts fotókat az ingatlanodról.

Az alaprajzon fontos lesz feltüntetni a helyiségek pontos méretét, ezért a te feladatod lesz az, hogy megküldd számunkra a lemért helyiségek alapterületét. Ezt követően mi beleírjuk az alaprajzba a méreteket, s így véglegesítjük az általunk megrajzolt értékesítési alaprajzot.

Az ingatlanra vonatkozóan szükség lesz a lakás vagy ház adataira. Ezeket egy űrlap formájában tudod megküldeni számunkra.

Amennyiben az ingatlan hirdetése már elérhető az interneten, úgy a hirdetési linket küldd el az info@web2sales.eu címre!

Miért fontos a rend és a tisztaság az ingatlan értékesítése során?

A rend és a tisztaság az ingatlan értékesítése és fotózása előtt rendkívül fontos szerepet játszik több szempontból.

Első benyomás: az első benyomás meghatározó lehet az érdeklődők számára. Ha az ingatlan rendezett és tiszta, azonnal vonzóbbnak tűnik. Ezzel a pozitív benyomással indíthatsz minden látogatót, akik megnézik az ingatlanról készült fotókat vagy videókat.

Fény és tér érzete: a rendezettség és a tisztaság lehetővé teszi a természetes fény bejutását az ingatlanba. Az ingatlan világosabbnak és tágasabbnak tűnhet, amely pozitívan befolyásolhatja az érdeklődők érzéseit.

Fotók és a virtuális bejárás minősége: a jó minőségű fotók és a virtuális bejárás  kulcsfontosságúak az ingatlan értékesítésében. A rendezetlen vagy koszos helyszínek rontják a képek és a virtuális bejárás minőségét.

Egyértelműség: az ingatlanban való könnyű tájékozódás és a fontos jellemzők kiemelése könnyebb, ha az ingatlan rendezett és tiszta. Az érdeklődőknek így egyszerűbb lesz megérteni az ingatlan térbeli elrendezését és jellemzőit.

Ingatlan állapota: a rendezett ingatlan pozitív benyomást kelt az ingatlan állapotáról. Az érdeklődők úgy érzik, hogy az ingatlan jól karbantartott és gondozott, ami növeli az értékét.

Eladási ár: a tiszta és rendezett ingatlanokért általában magasabb vételárat fizetnek a vevők. Az érdeklődők hajlamosak többet fizetni olyan ingatlanokért, amelyek vonzóak és jól karbantartottak.

Elkötelezettség: ha az eladó az ingatlant rendezetten és tisztán mutatja be, az azt sugallja, hogy komolyan veszi az értékesítést, és emellett az érdeklődők is komolyabban veszik az ingatlant, mint vásárlási lehetőséget.

Összességében a rendezettség és a tisztaság növeli az ingatlan vonzerejét és értékét az érdeklődők számára, és hozzájárul a pozitív benyomás kialakításához. Ezért fontos gondoskodni róla, hogy az ingatlan értékesítése előtt minden rendben legyen és vonzó legyen a potenciális vevők számára.

Milyen fényképeket érdemes kitenni az értékesítési weboldalra és ki készíti a fotókat?

Az ingatlan értékesítése során fontos, hogy jó minőségű fényképek készüljenek,  ez által az érdeklődők vonzódjanak az ingatlanhoz. Épp ezért profi fotóst küldünk az ingatlanodhoz, aki megfelelő szögből fotóz. Mellette pedig a virtuális bejáráshoz szükséges anyagot is elkészíti.

A profi fotós előzetesen időpontot egyeztet veled, melynek során lefixáljátok, hogy mikor tudod beengedni az ingatlanba.

A jó fotók elengedhetetlenek, de a fényképezés tudása önmagában nem elegendő, hogy hatékony legyen az értékesítés. Az ingatlanok megörökítése mindig komplexebb feladat, mint más tárgyak vagy személyek fotózása, és speciális lencsékre és technikákra van szükség ahhoz, hogy a helyiségek valóban tágasak és vonzóak legyenek.

Bár a képek lenyűgözőek lehetnek, néha nehéz elképzelni az ingatlant csak ezek alapján. A hirdetési portálok csak korlátozott számú képet engednek feltölteni, ami kevés lehet azoknak, akik inkább a több vizuális információra támaszkodnak. Ebből fakadóan született az igény egy új megoldásra, amely lehetővé teszi, hogy érezzük, hogy valósághű az ingatlan, akár előzetes helyszíni látogatás nélkül. Az eddigi legjobb választás erre a virtuális bejárás.

Ki készít alaprajzot az ingatlanomról? Nekem lesz feladatom ezzel kapcsolatban?

Az ingatlan alaprajzának elkészítése segíthet az érdeklődőknek megérteni az ingatlan elrendezését és térbeli elosztását.

Egy értékesítési alaprajzot fogunk készíteni az ingatlanodról. Az alaprajz elkészítéséhez a profi fotóstól kapjuk meg a vázlatot. A profi fotósról a későbbiekben olvashatsz bővebben.

Az alaprajzon fontos lesz feltüntetni a helyiségek pontos méretét, ezért a te feladatod lesz az, hogy megküldd számunkra az info@web2sales.eu mail címre a lemért helyiségek alapterületét. Ezt követően mi beleírjuk az alaprajzba a méreteket.

Az alaprajz hozzájárul az ingatlan tereinek könnyebben történő elképzeléséhez és vonzóbbá teszi az ingatlant.

Az alaprajz jó eszköz arra, hogy ne legyen az otthonod átjáróház és csak a komoly vételi szándékkal rendelkező érdeklődők menjenek el személyesen megnézni az ingatlanodat

Ehhez hasonló értékesítési alaprajzot fogunk rajzolni az ingatlanodról, miután a helyiségek pontos méretét tőled.

web2sales

Miért készül virtuális bejárás az eladásra szánt ingatlanomról?

A rövid válasz a kérdésre az, hogy a virtuális bejárás a legjobb eszköz arra, hogy ne legyen átjáróház a privát szférád, az otthonod.

A 360°-os virtuális bejárás egy profi értékesítést segítő eszköz, mely biztosítja azt, hogy csak a komoly érdeklődők menjenek ki az ingatlanodhoz.

Ismert előnyök összesítve

Vizuális, mint az emberek többsége, ezért is szeretünk inkább képekben beszélni.
Határtalan. Az ingatlan megismerése bárhonnan lehetséges, akár külföldről is.
Fáradhatatlan. Bármikor, a nap 24 órájában megtekinthető, nem szükséges hozzá egyeztetés a másik féllel.
Illeszthető. Bármely ingatlanportálon használható valamilyen formában, így nem kell lemondani a hatékonyabb hirdetésről.
Hagyománytisztelő. Újságban is lehet hirdetni egy rövid link megadásával a szövegmezőben.
Egyedi. Számos online beállítható funkció kifejezetten az eladást/kiadást segíti.
Feledhetetlen. Könnyű felkeresni újra, így akár bevonni a családtagokat a döntésbe.
Feltűnő. Nagy látószögű képek menthetők ki belőle, amikkel kiemelkedik hirdetésed a többi szokványos közül.
Válogatós. Megszűri a komolytalan érdeklődőket, csak komoly érdeklődök keresnek fel.
Biztonságos. A védelmi funkcióknak köszönhetően azok láthatják, akik tényleg számítanak.
Rendezett. Mindig a rendezett ingatlant láthatja az érdeklődő a virtuális bejáráson.
Napos. A napszakokat összevethetjük az ingatlan tájolásával.
Átlátható. Nincs meglepetés nincs csalódás, a virtuális bejárás minden részletet megmutat.
Hatékony. Több érdeklődő, közvetlen kommunikáció, gyorsabb megegyezés.
Nosztalgikus. Ha kéred, elküldjük ingatlanod virtuális bejárását emlékbe.
Gazdaságos. Ha az árat nézzük, akkor igen. Ha azt vesszük, mennyi mindentől kímél meg, akkor is.
Környezetkímélő. Az el nem használt benzin, gázolaj mennyiségét Földünk hosszútávon megköszöni.
Időtakarékos. Ismét rendelkezhetsz az eddig feleslegesen elherdált időd felett.
Modern. A virtuális valóságot testközelbe hozó VR szemüvegekkel is megtekinthető az ingatlan.

Mit nyerhetek vele, ha értékesítési weboldallal mutatok be egy ingatlant?

 

Az ingatlan értékesítési weboldal használatával elérheted:

 

 • sokkal többen kattintanak a te ingatlanod hirdetésére, mint egy klasszikus hirdetésre
 • a vevő érzelmeire hat, s köztudott, hogy a vevő érzelmi alapon hoz döntést még akkor is, ha ingatlan vásárlásáról van szó
 • előre kezeli az érdeklődő kifogásait, mivel minden felmerülő kérdésére azonnal választ kap
 • garantáltan nem lesz átjáróház az otthonod, mert csak a komoly érdeklődők nézik meg személyesen az ingatlanodat
 • az ingatlan bemutatása felkelti a vevőd érdeklődését, mert nem látott még ilyen színvonalas bemutatást
 • bőséges információt kap a vevő az ingatlanról, így könnyebben és gyorsabban tud dönteni a megvásárlásáról
 • a prémium módszerekkel bemutatott, reális árazású ingatlanért akár többet is hajlandó fizetni a vevőd
 • akár 50-60-70 fénykép is megjelenhet az ingatlanodról
 • virtuális bejárással is bemutathatod az ingatlanodat. Ez felkerül az értékesítési weboldalra.
 • értékesítési alaprajz segíti az érdeklődőt abban, hogy láthassa az ingatlanod belső elrendezését
 • nincsenek vízjelek és lekicsinyített képek és reklámok a felületen, amelyek rontják a felhasználói élményt
 • vevőt megszólító szövegezéssel kerül bemutatásra az ingatlanod, így sokkal inkább magáénak érzi majd az ingatlant az egyetlen vevőd
 • a legértékesebb vagyontárgyad megérdemli, hogy prémium módon kerüljön bemutatásra
 • nem lesz átjáróház az otthonod. Az ingatlanturisták nem zavarják a nyugalmadat a privát szférádban. Csak komoly érdeklődők mennek ki az ingatlanodhoz személyesen.
 • az ingatlanod vevője akkor tud döntést hozni a vásárlásról, ha minden információt megkap az ingatlanodról. Az ingatlanhirdetési portálokon nincs arra lehetőség, hogy minden infó részletesen felkerüljön az adott ingatlanról. Az értékesítési weboldal tartalmaz minden apró részletet az ingatlanodról, ezért könnyebben tud dönteni a vevőd.
 • a színvonalas ingatlanbemutatás színvonalas vevőt fog bevonzani.
Milyen típusú és állapotú ingatlanok esetén érdemes alkalmazni ezt a módszert?

Bármilyen típusú lakóingatlanról lehet készíteni értékesítési weboldalt, a legfőbb kategóriák ezek:

 

 • új építésű lakóingatlan
 • használt lakóingatlan
 • téglalakás
 • panellakás
 • sorház
 • családi ház
 • ikerház

Az ingatlan állapota lehet:

 • új
 • újszerű
 • átlagos
 • felújított
 • felújítandó

Egy felújítandó, retró ingatlanról is érdemes értékesítési weboldalt készíteni, hiszen ezzel elérhető, hogy kiemelésre kerüljön az ingatlan valamennyi előnye. A látványos ingatlanbemutatásnak köszönhetően a vevő egy régi lakásban vagy házban is meglátja a lehetőséget.

Honnan tudjátok, hogy hatékony ez a módszer?

Több mint 5 év tapasztalatával állíthatjuk, hogy az ingatlanpiac egyik meghatározó szereplőjévé váltunk, különösen Győr városában. Az alábbiakban megosztjuk veled, miért érdemes minket választani, és miért lehetünk a leghatékonyabb választás az ingatlanügyletek során.

1. Az ügyfeleink visszajelzései és adataink alapján megerősíthetjük, hogy weboldalunk egyedi élményt nyújt minden látogatónak. A vevők gyakran beleszeretnek az ingatlanokba már az online megtekintés során. Az intuitív felhasználói felületünk segít a potenciális vevőknek könnyen megtalálni álmaik otthonát.

2. Az ingatlanpiac folyamatosan változik, és mi lépést tartunk a legújabb trendekkel. Az online értékesítési folyamatot állandóan fejlesztjük, hogy gyorsan és hatékonyan segítsünk ügyfeleinknek eladni vagy vásárolni ingatlanokat.

3. Nem csak egy egyszerű weboldalt készítünk, hanem a te ingatlanodra szabva mutatjuk be részletesen és igényesen az eladásra szánt legértékesebb vagyontárgyadat.

4. Mindent egyben. Az értékesítési weboldallal történő ingatlanbemutatás rendkívül komplex. Profi fotók, virtuális bejárás, értékesítési alaprajz, vevőt megszólító szövegezés, tömérdek információ kerül átadásra látványos vizuális megjelenítéssel. Mindezek együttesen garantálják azt, hogy az ingatlaneladás gördülékeny legyen.

5. Számos elégedett ügyfél már sikeres üzletet bonyolított le velünk. Weboldalunkon megtalálhatod a referenciáinkat és sikertörténeteket, amelyek bizonyítják az általunk kínált szolgáltatások hatékonyságát és sikerét.

6. Soha nem állunk meg a fejlődésben. Folyamatosan tanulunk és fejlesztjük szolgáltatásainkat az ügyfeleink visszajelzései alapján. Így mindig aktuális és hatékony megoldásokat kínálunk az ingatlanpiac változó kihívásaira reagálva.

Ezek az okok lehetővé teszik, hogy büszkén kijelenthessük, az általunk nyújtott szolgáltatás az egyik legjobb választás Magyarországon. Örömmel segítünk eladni az ingatlanodat, hogy elérd a céljaidat.

Tapasztalatunk az, hogy mind a vevők, mint az eladók rácsodálkoznak az ingatlanértékesítési weboldalra. A vevők reakciója nagyon gyakran az, hogy beleszeretnek az ingatlanba még akkor is, ha az ingatlan nem tökéletes.

Rendeld meg az ingatlanértékesítési weboldalt, s lépj be a sikeres ingatlantranzakciók világába! Tedd meg az első lépést a lakóingatlanod értékesítéséhez! Bízd ránk az ingatlanügyleted, és tapasztald meg a kiváló szolgáltatásunkat és eredményeinket!

Mennyi időt vesz igénybe az értékesítési weboldal elkészítése

Az ingatlan értékesítési weboldal elkészítési folyamata max. 15 munkanapig tart.

A készítés időtartama attól is függ, hogy milyen gyorsan küldöd meg számunkra a felöltendő anyagokat, információkat (ingatlan adottságaira vonatkozó űrlap, ingatlan helyiségeinek mérete).

Hol tudom megjelentetni az értékesítési weboldalt?

Az eladásra szánt ingatlanodról készített weboldal linkjét az alábbi helyeken tudod megjelentetni:

 • ingatlanhirdetési portálokon
 • közösségi média felületeken
 • Meta helyi ingatlanos csoportokban

Annak sincs akadálya, hogy Meta vagy Google fizetett hirdetéssel terelj még több látogatót az ingatlanértékesítési weboldalra.

Milyen lépéseket szükséges tennem a prémium ingatlanbemutatás felé?

Az alábbi ábrán láthatod azt a 6 lépést, hogyan zajlik az értékesítési weboldal készítésének gyakorlati folyamata:

Rólunk

Kik készítik a weboldalt?

web2sales
web2sales
web2sales

Hitvallásunk az, hogy olyan értékesítési honlapot készítsünk számodra, amely hatékonyan megszólítja az egyetlen vevőt, aki megvásárolja a legértékesebb vagyontárgyadat.

Tudatában vagyunk annak, hogy az a reklám, ami mindenkihez szól, gyakorlatilag senkihez sem szól. Éppen ezért nem általánosságban kommunikálunk, hanem az ideális vevőkörhöz. Fő célunk az érdeklődők figyelmének elnyerése, megragadása. Ezért több, mint 5 éve tanuljuk a profi szövegírást és az online marketinget.

Legyél része a sikernek, s bízd ránk az eladásra szánt ingatlanod értékesítési weboldalának elkészítését!

Árazás

Az ingatlanértékesítési weboldal ára

N

Nem kell szövegírónak külön fizetned, hiszen azt is tartalmazza a szolgáltatás.

N

Nem kell egy átlagos weboldalt újratervezned, átírnod úgy, hogy megfelelő legyen egy ingatlan eladásához.

N

Domain névre, tárhelyre és informatikusra sem kell külön költened, hiszen mindent megkapsz egy csomagban.

N

Nem lesz gondod a profi fotókra és a virtuális bejárásra sem.

N

Ráadásul alaprajzot sem kell rajzolnod, csak megosztod velünk az ingatlan helyiségeinek méretét.

N

A csomagdíjról áfa mentes számlát fogsz kapni, s további költségeid nem merülnek fel.

Ha szeretnél értékesítési weboldalt, akkor rád szánjuk az időnket

Az időnk véges, ezért havonta az első 10 jelentkező értékesítési weboldalát tudjuk elkészíteni. Ennél többet jelenleg nem tudunk színvonalasan megcsinálni.

N

Nem kell nagy összegű sikerdíjat fizetned az ingatlanod eladása esetén

N

Nem kell külsős személyt bevonnod az értékesítés lebonyolításába

N

Nem kell profi értékesítőnek lenned, mégis profi értékesítési eszköz lesz a kezedben

Miről szól a 30 perces tanácsadás?

N

Fél órán át az ingatlanod prémium bemutatásáról beszélünk.

N

Egyeztetünk arról, hogyan tudod előkészíteni az ingatlanodat az eladásra.

N

A konzultáció ingyenes, de jelentkezéshez kötött. A szándékodat az oldal alján lévő űrlap kitöltésével tudod jelezni felénk.

web2sales

ügyfélvélemények

A módszerről

Az alábbi véleményeket olyan ügyfelek mondták, akik láttak már értékesítési weboldallal történt ingatlanbemutatást vagy igénybe vették a szolgáltatást saját ingatlanuk értékesítéséhez.

web2sales

T. László

ingatlanvásárló

Kiemelkedett a többi közül

„A lakás honlapja és a hirdetés is már az első megtekintésre messze kiemelkedett a többi ingatlanhirdetés közül. Igényes és áttekinthető volt, az összes lényeges adatot tartalmazta. Így könnyebben tudtunk döntést hozni a lakás megvásárlásáról.”

web2sales
web2sales

K. Bettina

ingatlantulajdonos

Megérdemli az otthonunk

„Férjemmel megbeszéltük, hogy megérdemli az otthonunk a profi értékesítést. Ezért választottuk a honlappal történő ingatlanbemutatást. Legnagyobb meglepetésünkre, alig alkudott a vevő az irányárból. Biztos ez is a profi bemutatásnak volt köszönhető.”

web2sales

F. Ádám

ingatlantulajdonos

Megszűrte az érdeklődőket

„Nagyon tetszett a honlap, amit készítettetél a lakásunkról. Nem csak a videó, hanem a képek, az alaprajz és a leírás is. A honlap szerintem tényleg megszűrte a vevőket, az jött, akit tényleg érdekelt.”

kapcsolat

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

web2sales

Tedd meg az első lépést az ingatlanod profi bemutatása felé!

Kérdezz bátran az alábbi űrlap kitöltésével!

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Adatkezelési tájékoztató

WEB2SALES

Mindenre van egy weboldalunk.

Értékesítési weboldal készítés 100% élménnyel.