fbpx

A prémium ingatlanértékesítési módszer az egyik leghatékonyabb eszköz, mellyel sokkal gyorsabban és akár magasabb áron lehet ingatlant eladni

Megértem, hogy tulajdonosként szeretnéd eladni a lakásodat vagy a házadat úgy, hogy a lehető legmagasabb vételárat kapd az ingatlanodért.

Adtál már el ingatlant? Te is észrevetted, hogy az ingatlanhirdetési portálokon kívül más lehetőség is van a vevőd megtalálására?

A prémium ingatlanértékesítési szisztémájával érdekesebben tudjuk bemutatni az eladásra szánt ingatlanodat, és gyorsabban találjuk meg a vevőt, aki hajlandó többet fizetni az ingatlanodért.

tothrita

9 lépés a prémium ingatlanértékesítéshez 

1. Kétsoros apróhirdetés helyet egy promóciós honlapon, azaz landoló oldalon mutatjuk be az ingatlanodat az érdeklődők számára. Ez egy letisztult, látványos, könnyen olvasható felület, mely megragadja a látogató figyelmét. Ugye te is tudod, hogy ez mekkora kincs napjainkban?

2. Ismered a mondást? Amelyik reklám mindenkihez szól, az senkihez sem szól. Épp ezért olyan szövegezést készítünk az ingatlanodról, mely kifejezetten a vevődhöz szól. Így érjük el azt, hogy magáénak érezze a leírást, és végignézze a teljes ingatlanbemutatást

3. Homályos fotók helyett profi minőségű képek készülnek a lakásodról, hiszen egy kép többet ér ezer szónál.

4. Gondolom, nem szeretnéd, hogy ingatlanturisták mászkáljanak az otthonodban? Erre is ügyelünk. Arról, hogy ne legyen átjáróház az ingatlanod, a virtuális bejárás gondoskodik. Ezzel a 3 dimenziós technikával tesszük lehetővé az érdeklődők számára, hogy úgy járhassák körbe az ingatlanod összes helyiségét, mintha valóban ott lennének a lakásodban, házadban. Mindezt érintésmentesen tehetik meg. A maga valóságában mutatjuk be az ingatlanodat, ezért a helyszínre érkezve nem lesz csalódás az érdeklődő számára.

 

tothrita

 

5. Te sem nézed meg azokat az ingatlanhirdetéseket, melyekhez nem töltöttek fel alaprajzot. A 2D és 3D alaprajz megmutatja a látogatók számára az ingatlanod elrendezését. Látják azt, hogy melyik helyiség honnan nyílik. Sokkal könnyebben hoznak döntést arról, hogy alkalmas lesz-e a te ingatlanod elrendezése nekik. Az ingatlanturisták már egy alaprajzzal is kiszűrhetők, épp ezért elmaradhatatlan része az ingatlanértékesítés folyamatának.

6. A nyomtatott média fénykora már rég lejárt. Kizárólag online módon érdemes megszólítani a vevődet. A landoló oldallal történő ingatlanbemutatás prémium megjelenítéssel tárja az érdeklődőd elé az ingatlanodat. Mivel nagy valószínűséggel nem látott még ilyen jellegű ingatlanhirdetést, ezért gyorsan felkelti a figyelmét és rákattint.

7. Az ingatlanhirdetési portálok kötöttségei helyett olyan online marketing eszközöket alkalmazunk, melyek segítségével villámgyorsan jut el az ingatlanod bemutatása a vevőjelöltekhez. Ezzel elérhetjük, hogy gyorsabban találjon gazdára az ingatlanod.

 

8. A prémium módszerekkel történő ingatlanértékesítés szolgáltatása keretében Bónusz együttműködő partnereket ajánlunk neked, akiktől kedvezményes áron tudsz beszerezni bútorokat, háztartási készülékeket, ágymatracot.

9. Milyen típusú ingatlanok eladásánál érdemes használni a prémium módszerekkel történő ingatlanrétékesítési fogásokat? Bármilyen ingatlan esetében hatékony tud lenni. Legyen szó akár családi házról, téglalakásról, panellakásról, sorházról, ikerházról, felújítandó, retró vagy üres ingatlanról.

A prémium ingatlanértékesítési módszert azért alkottuk meg, teret adjunk a belső mozgatórugónknak. Ez nem más, mint az ingatlanhirdetések minőségének megújítása. Azoknak az ingatlantulajdonosoknak szántuk a szolgáltatásunkat, akik tudatosan törekszenek arra, hogy eladás esetén kihozzák a maximumot az eladási árból. Ennek megvalósításához igazítottuk az értékesítési módszerünket. Több, mint három éve tapasztaljuk azt, hogy a színvonalas ingatlanbemutatás segítségével magasabb áron és gyorsabban kelnek el az ingatlanok.

 

 

Miért bukik el a legtöbb ingatlanhirdetés, és miért sikeres a prémium módon történő ingatlanbemutatás?

Ha éppen most aktuális nálad az ingatlanod eladása, akkor futhatsz felesleges köröket az ingatlanos portálokon történő hirdetésekkel. Ne lepődj meg, ha néhány nap alatt 30-40 ingatlanközvetítő hív telefonon!

Az ingyenes hirdetési felületek olyanok, mint az olcsó hús… Ha ráveszed magad arra, hogy fizetős oldalakra töltsd fel az ingatlanodat, akkor ügyelned kell arra, hogy a lejárati időtartam előtt hosszabbítsd az előfizetést. Kiemelés nélkül a találati listán nagyon hátra kerül a hirdetésed, és csak kevesen lapoznak el addig. Az alaprajz feltöltése alap.

A hirdetési portálokon való megjelenés után hátradőlhetsz és várhatod a sültgalambot.

 

Miért a prémium módszerekkel történő eladás a leghatékonyabb értékesítési eszköz?

1. Gyorsabban találjuk meg a vevőt, mert több érdeklődőhöz juttatjuk el az információt az ingatlanodról.

2. Több pénzt költünk hirdetésre, mert tudjuk, hogy ennek köszönhetően akár 20-30-szor több érdeklődőt érünk el.

3. Alacsonyabb összeget fog alkudni a vevőd, mert profi bemutatást kap az ingatlanodról, és mindent a valóságnak megfelelően lát már az első benyomás alkalmával a landoló oldalon.

4. A passzív ingatlanhirdetési portálokat csak akkor nyitják meg az érdeklődők, ha épp sikerül felülkerekedniük a színvonaltalan hirdetések okozta csalódáson. Az online marketing által elérjük, hogy megszakítjuk a céltalan böngészését és megragadjuk a figyelmét.

5. Rákattint, vezetjük a szemét és átlátja az egész tartalmat gyorsan. A szövegezést magáénak érzi, ezért könnyen beleszeret az ingatlanodba. Ráadásul többszöri klikkelést is elérünk az érdekőlődőknél, ami segíti a döntés meghozatalában.

Ha szeretnéd prémium módon bemutatni az eladásra szánt ingatlanodat, akkor keress minket ide kattintva!

 5 elgondolkodtató szempont az ingatlanod eladása előtt